Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Yritys » Avoimet työpaikat » Haastattelussa Akseli gateman

Haastattelussa Akseli gateman 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?
Olen Akseli ja toimin Vantaan toimipisteessämme Gatemanina eli hoidan trukkien vastaanoton ja lähetykset. Tehtävänäni on varmistaa että toimitamme trukit ajallaan asiakkaillemme. Tämän lisäksi jaan päivän työtehtävät Korson verstaan mekaanikoillemme koskien esimerkiksi palautuvia vuokratrukkeja ja testaan asiakkailta palautuvien trukkiakkujen kunnon niiden saapuessa.

Minkälainen on päiväsi Toyotalla?
Aloitan aamuni kirjaamalla testattujen akkujen tulokset ylös, käyn läpi sähköpostin ja avaan töitä Korson mekaanikoillemme. Tämän jälkeen siirryn lastauslaiturillemme, jossa trukkeja alkaa liikkua heti aamutuimaan. Päivän aikana kerään saapuvien trukkien tietoja ja kirjaan ne järjestelmäämme, käyn läpi asiakkailtamme palautuvia koneita ja avaan töitä lisää mekaanikoillemme tarpeen mukaan. Loppupäiväni yleensä kuluu asiakkaillemme valmistuvien koneiden kuvauksissa ja niiden sijoittamisessa oikealle paikalleen varastossamme. 

Mikä työssäsi on parasta?
Parasta tässä päivässä oli ehdottomasti lämmin kuppi kahvia sekä mukavien  työkaverien kanssa kuulumisten vaihto. Kotona kupillinen kahvia juodaan lähes aina kylmänä: tästä pitävät huolen yhden kuukauden ikäinen poikani ja puolitoistavuotias tyttäreni J

Lisätietoja
Yhteydenotto