Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Yritys » Avoimet työpaikat » Haastattelussa Henri, avainasiakaspäällikkö

Haastattelussa Henri, avainasiakaspäällikkö 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Henkka ja työskentelen Toyota Material Handling Finlandin avainasiakasmyynnissä. Vastaan tiettyjen kansainvälisten, sekä kotimaisten sopimusasiakkaidemme hoidosta Suomessa. Tähän kuuluu mm. kansainvälisten sopimusten implementointi, myynnin tukeminen, muut päivittäiset trukkialan myyntitehtävät, sekä raportointi ja yhteistyö Euroopan päämajan ja muiden maiden kollegoiden kanssa.

Minkälainen on työpäiväsi?

Kaikki työpäivät eroavat toisistaan, välillä suurestikin. Ison osan ajasta käytän asiakastapaamisissa ja se onkin työn parasta antia. Asiakkaiden kanssa hiomme suunnitelmia ja keinoja, joilla pääsemme yhteisiin tavoitteisiimme. Konttorilla teen laskelmia myyjille ja tuen heitä tarjousten parissa sekä suunnittelen tulevia palavereja ja toimia avainasiakkaiden parissa. Välillä hypätään lentokoneeseen ja mennään asiakkaan luo Suomen rajojen ulkopuolelle. Vaihtelua riittää ja sehän sopii aavistuksen levottomalle myyntimiehelle!

 

Mikä oli tässä päivässä parasta?

Saimme asiakkaalta erittäin positiivisen palautteen, jossa arvioitiin kaikkia osa-alueitamme myynnistä ja huollosta aina back-officen toimintoihin asti. Tällainen selkeä arviointi hyvillä arvosanoilla motivoi aina ja auttaa pusertamaan kohti entistä parempia tuloksia.

 

 

 

Lisätietoja
Yhteydenotto