Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Yritys » Avoimet työpaikat » Haastattelussa Petri, vuokramyyntivastaava

Haastattelussa Petri, vuokramyyntivastaava 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Petri ja vastaan trukkien lyhytaikaisesta vuokrauksesta ja kalustonhallinnasta. Toimenkuvaani kuuluu asiakkaiden tarjouspyyntöihin vastaaminen ja vuokratrukkien toimitusten tilaaminen. Olen myös mukana päättämässä kalustoon tulevista uusista trukeista ja myyntiin siirrettävistä vanhemmista malleista. Teemme tämän asian tiimoilta tiivistä yhteistyötä vaihtokonepäällikön kanssa.

Minkälainen on työpäiväsi?

Tulen aikaisin töihin ja puran sähköpostiin edellisen iltana mahdollisesti tulleet kysymykset ja tarjouspyynnöt. Työpäivän aikana tulee lisää asiakaspuheluja ja saatavuuskyselyjä yhteistyökumppaneilta. Selvitän tarpeet ja saatavuudet, sekä sovitan ajojärjestelijän kanssa rahtien aikataulut. Vuokratilauksen tullessa syötän tilauksen järjestelmään sekä, tilaan kyseiselle trukille toimituksen. Hyvin tärkeä on myös informoida asiakasta ja myyjää toimituksista. Vuokratrukkien lisäksi vastaan myös koeajokoneiden rahdeista ja olen mukana sopimassa aikatauluja. Toimenkuvaani kuuluu myös rahti- ja korjaamolaskujen tarkistukset.


Mikä oli tässä päivässä parasta?


Työ on aika ajoin hyvin hektistä ja asiakkailla on niin sanotusti tilanne päällä. Tämä saattaa johtua heidän oman trukin äkillisestä rikkoutumisesta tai esim. muuton yhteydessä oman kaluston riittämättömyydestä.  Tällaisina päivinä parasta on se, kun löydämme asiakkaalle sopivan vuokratrukin ja saamme sen usein aika kiireelliselläkin toimitusajalla toimitettua. Tässä asiassa suuressa roolissa ovat meidän rahdintoimittajat sekä heidän ammattitaitoiset ajojärjestelijänsä, joille kuuluu iso kiitos. Tällöin asiakasta on pystytty palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla ja usein nämä tapaukset päättyvätkin asiakkaan kiitokseen nopeasta toiminnasta.

 

 

 

Lisätietoja
Yhteydenotto