Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Yritys » Avoimet työpaikat » Haastattelussa Tero, tuotepäällikkö

Haastattelussa Tero, tuotepäällikkö 

Kuka olet ja mitä teet Toyotalla?

Olen Tero ja tehtäväni on tuoda yritysten trukit digitalisaation piiriin. Pyrimme I_Site järjestelmällä parantamaan trukkityössä mm. turvallisuutta. I_Siten kautta voidaan hoitaa esimerkiksi kuljettajahallinto, ainoastaan ne henkilöt joilla on oikeus käyttää trukkia voivat enää käyttää trukkia.

Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, ettei kukaan varastossa vieraileva ulkopuolinen henkilö saa trukkia käyttöön ilman henkilökorttia. Turvallisuus siis paranee koska trukin ajolupa on ainoastaan henkilöillä, jotka on koulutettu Toyotan kuljettajakoulutus ohjelman avulla. Siis henkilöillä joille työnantaja on kirjallisen luvan myöntänyt.

 

Järjestelmä valvoo myös kolareita ja kertoo paljonko trukkeja oikeasti käytetään. Myös ajoonlähtö-tarkastukset mahdollistuvat järjestelmän kautta ja voimme luopua turhasta paperintäyttelystä. Työni Toyotalla on siis tuoda trukit internetin ihmeelliseen maailmaan ja tarvittaessa vaikka puhelimeen jotta hommat sujuvat nykyaikaisesti ja joustavasti.

Minkälainen on päiväsi Toyotalla?

Hauska kysymys, tässä työssä ei niin hirveän monia ”rutiineita” ole. Työ on itse asiassa aika lailla sekoitus asiantuntijatyötä, sisältäen myynnin tukemisen. Itse pidän paljon asiakastyöstä, jolloin tapaan asiakkaita kasvotusten. Aika paljon työn liikkuvan luonteen takia tulee maailmaa katsottua myös auton tuulilasin lävitse. Suomihan on pinta-alaltaan aika suuri maa jossa on laajalti erilaista toimintaa myös trukeilla tehtävänä, yksi suuri rikkaus tässä työssä onkin nähdä asiakkaidemme erilaisia toimintoja läpi koko tuotannon ja logistiikkatoimintojen ketjun.

 

Mikä työssäsi on parasta? 

Parasta tässä päivässä oli nähdä taas kehitys kun teimme pieniä päivityksiä I_Site web-sivustolle, vierivä kivi ei sammaloidu!

 

 

 

Lisätietoja
Yhteydenotto