Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Yritys » Kestävä kehitys » Turvallisuuden maksimointi 

Turvallisuuden maksimointi  

Työntekijöidemme turvallisuus

Toteuttaessamme TICO:n* turvallisuusvisiota luomme turvallisempia työpaikkoja henkilöstöllemme. Olemme dokumentoineet joitakin esimerkkejä parhaisiin toimintatapoihin perustuvista tapauksista:

"Italiassa työtapaturma-aste on alentunut 74 % vuodesta 2007. Vuonna 2014 myönnetty OHSAS 18001 -sertifiointi oli tärkeä virstanpylväs sekä työntekijöille että johdolle turvallisuuden asettamisessa aktiivisemmin.”
Francesca Simoncelli, työterveys- ja turvallisuuspäällikkö, Toyota Material Handling Italy *Toyota Industries Corporation

Asiakkaidemme turvallisuus

Materiaalinkäsittelyyn liittyvät tapaturmat muodostavat yhden kymmenesosan Euroopan valmistusteollisuudessa esiintyvistä merkittävistä tapaturmista. Turvallisuuden vaarantava toiminta ja riittämätön koulutus ovat juurisyitä yli 80 prosentissa näistä onnettomuuksista. Olemme Euroopan työterveys- ja turvallisuusviraston aktiivinen kampanjayhteistyökumppani ja teemme yhteistyötä asiakkaidemme turvallisuuspäälliköiden kanssa esimiesten, työntekijöiden ja jalankulkijoiden koulutuksen parantamiseksi.

"Turvallisuuskulttuurin luominen vaatii johdon sitoutumista. Me Heinekenissa aloitamme jokaisen kokouksen työterveys- ja turvallisuusasioilla. Materiaalinkäsittelyn turvallisuus on yksi kolmesta tärkeimmästä painopistealueestamme."
Reyes Gonzalez,
globaali turvallisuuspäällikkö, Heineken
Kuva: käyttäjä koulutuksessa Toyota Material Handling Alankomaiden tiloissa

              
             

  
 
 

Lisätietoja

 

Yhteydenotto