Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
8.9.2015 

Toyotan pinontatrukkien mallisto uudistuu 

 
 

Toyota lanseeraa täysin uudistetun ajotasollisten pinontatrukkien malliston Euroopan ja Suomen markkinoille. Uuteen BT Staxio P – sarjaan kuuluu 11 eri mallia, jotka ovat nostokyvyltään  1.2 – 2.0 t. Uudessa mallistossa on laajalti yhtäläisyyksiä viime vuonna lanseeratun ja kansainvälisesti palkitun BT Levio P-sarjan lavansiirtäjien kanssa.

Uusi mallisto on suunniteltu kuormien siirtoon ja pinontaan tehokkuutta vaativissa työympäristöissä. BT Staxio P-mallisarjasta löytyy sopiva trukki monenlaisiin tarpeisiin. SPE120/140/160/200 –mallit kiinteillä tukihaarukoilla soveltuvat peruslavakäyttöön tasaisilla alustoilla.

SPE120L/140L/160L/200L – malleissa on nostettavat tukihaarukat, jolloin epätasaisuudet ja esim. kynnykset eivät estä käyttöä. Kahden lavan yhtäaikaiseen siirtoon on suunniteltu mallit SPE200DN ja SPE200D.

Näistä kapea malli SPE200DN sopii erinomaisesti esimerkiksi terminaalityöskentelyyn. Leveillä tukijaloilla ja säädettävällä haarukkaleveydellä varustettu SPE140S soveltuu erikokoisten lavojen käyttöön. Tämä laaja mallisto takaa uuden perusajatuksen “Access All Areas”.

Uuden Staxio P-sarjan nostokorkeus on jopa 6 m ja ajonopeus 10 km /h. Mallisto on kompakti, luotettava ja suunniteltu erittäin tehokkaaseen työskentelyyn mm. erinomaisen ajettavuuden ansiosta.  Jäännöskapasiteetti kasvaa huomattavasti verrattuna aiempaan malliin. Tämä on saavutettu edistyksellisellä teknologialla, joka vakauttaa trukkia taakkaa nostettaessa. Uusi mallisto on suunniteltu ja valmistettu myös käyttömukavuutta ajatellen. Alhainen melutaso ja tärinän poisto parantavat huomattavasti työergonomiaa. Myös 180° -ohjaus ergonomisella ohjausaisalla ja säädettävällä aisakorkeudella tekevät työskentelystä miellyttävää.

Turvallisuutta on tehostettu Totalview – konseptilla, joka mahdollistaa erinomaisen näkyvyyden haarukan kärkiin kaikilla nostokorkeuksilla. Kuljettajan suojina toimivat joko alas taittuvat sivusuojat, kiinteät sivusuojat tai kiinteä selkäsuoja. Automaattinen hidastus kaarrettaessa parantaa turvallisuutta risteyskohdissa merkittävästi.

Samaan aikaan Toyota laajentaa BT Staxio W-sarjaa seitsemällä uudella mallilla. Uudet raskaaseen työskentelyyn suunnitellut SWE-mallit ovat nostokyvyltään 1.40, 1.45, 1.6 ja 2.0 t. Uudet mallit tarjoavat samoja vahvoja ominaisuuksia eli tuottavuutta, ajettavuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa kuin uusi ajotasollinen Staxio P-mallisarja. Molemmat uudet mallistot ovat saatavilla myös pakkasvarastokäyttöön.

“Uudet BT Staxio -trukit sopivat täydellisesti moniin erityyppisiin siirto- ja hyllytystehtäviin. Trukit on suunniteltu toimimaan turvallisesti ja tuottavasti energiaa säästäen. Nämä trukit ovat saatavilla myös Lithium-Ion – akuilla, jotka vievät trukkien käyttöasteen ja energiankulutuksen aivan uudelle tasolle”, kertoo Mikko Helimäki, Toyota Material Handling Finland Oy:n tuotepäällikkö. “Uudet BT Staxio – sarjan trukkimme ovat saatavilla myös Toyota I_Site – kalustonhallintajärjestelmällä, jonka avulla trukkien käyttökustannuksista ja työturvallisuudesta saadaan hyvin yksityiskohtaista tietoa.“ 

 

 

 

Lisätietoja
Yhteydenotto