Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Toyotan uutiskirjeet » Uutiskirje syyskuu 2012

Uutiskirje syyskuu 2012 

Hyvää alkavaa syksyä lukijoillemme!

 

Toyota Material Handling esittelee lähiviikkoina uudistuneen BT Levio lavansiirtovaunujen P-mallisarjan. Tuttavallisemmin BT:n LPE200 ja LPE240 -mallit ovat saaneet ulkoisesti uutta ilmettä ja teknisiä uudistuksia löytyy myös pinnan alta. Uudistettuun LPE-mallistoon on tuotu saataville muun muassa uusi Tuottavuus-paketti, jossa yhdistetään luokkansa johtava suorituskyky turvalliseen ja ergonomiseen käyttöön.

Tuottavuus-paketin yksi lisäominaisuus on  turvallisuutta tuova automaattinen ajonopeuden rajoitus kaarreajossa.

Lavansiirtomalleihin on nyt myös tarjolla nopean tehdastoimitusajan First-mallisto. Mallit LWE160 ja LPE200 ovat perusvarusteltuja lavansiirron työkaluja jokapäiväiseen lavansiirtotarpeeseen.

Syksyn aikana BT:n työntömastotrukkimallisto täydentyy pihakäyttöön soveltuvalla versiolla. RRE160R-malli on varustettu pehmeillä kumipyörillä ja korkeammalla maavaralla. Kylmeneviä ilmoja ja sateita varten on saatavilla ohjaamollinen malli lämmittimellä varustettuna.

BT:n mallisto on uudistunut voimakkaasti viime vuosien aikana ja voimme katsoa luottavaisena tulevaisuuteen asiakkaidemme kanssa. Uudistuminen ei toki lopu tähän – päinvastoin.

 

Leppoisin syysterveisin,

 

Mikko Helimäki

Tuotepäällikkö, BT-trukit

Felix Abba luottaa trukeissakin vahvoihin tuotemerkkeihin

Felix Abba on Suomen tunnetuimpia elintarvikealan yrityksiä ja sen vahvoihin tuotemerkkeihin luotetaan suomalaisissa kodeissa. Yritys kuuluu pohjoismaiseen Orkla-konserniin, Suomen tuotantolaitokset ovat Lahdessa ja Turussa. Tavoitimme Turun tehdaspäällikön Aki Nyyssösen hevostilaltaan, jossa hän vietti aurinkoista lomapäiväänsä lapion varressa maansiirtotöissä – mikä miehen urheilutaustat tuntien mm. umpihankihiihdon maailmanmestarina ja kirkkovenesuotujen SM-mitalistina ei ihme olekaan. Lue koko juttu

Turun toimipiste avattiin auringonpaisteessa 

Toyota Material Handling Oy järjesti Turun alueen uuden toimipisteen avajaiset perjantaina 24.8. Uusi toimipiste sijaitsee Jonkankatu 4:ssä aivan Turun ohitustien kupeessa lähellä Tampereen tien liittymää.

Vieraat saivat nauttia avajaisissa lämpimästä auringonpaisteesta, hyvästä ruuasta ja mukavasta seurasta. Toyotalla oli esillä viimeisimpiä tuoteuutuuksia, jotka herättivät asiakaskunnassa laajaa mielenkiintoa. Lue lisää


FIRST-mallisto laajentuu

 

First-malliston ideana on, että asiakkaat saavat perusvarusteltuja koneita lyhyellä toimitusajalla. Aiemmin Toyotan vastapainotrukeilla suosiota kerännyt nopean tehdastoimitusajan First-mallisto laajenee BT:n lavansiirtovaunujen P-mallisarjaan. Kysy saatavilla olevaa lavansiirtovaunujen First-mallistoa varusteineen trukkimyynnistämme.Uudistunut BT Levio P-mallisarja

 

BT Levio P-mallisarja on uudistettu. Uuteen mallistoon on lisätty turvallisuuspaketti. 

Turvallisuus-paketissa mukana mm. kehittynyt ajon hallinta kaarreajossa.

 

LPE200-mallin Turvallisuus-paketin muita varusteita

  • Nopeus 8 km/h

    Valinnaiset varusteet
  • Taitettavat sivusuojat
  • Kiinteät sivusuojat
  • Kiinteä takasuoja

LPE240-mallin Turvallisuus-paketin muita varusteita

  • Ohjaustehostin

Valinnaiset varusteet

  • Taitettavat sivusuojat
  • Kiinteät sivusuojat
  • Kiinteä takasuoja

 

 

 

 

Varaudu talveen. Hanki lumiketjut nyt!

Yksikköpyörät

 

 Lumiketjupari,18X7-8             935018        335,54 (alv 0)

 Lumiketjupari,21X8-9             935019        295,93 (alv 0)

 Lumiketjupari,23X9-10           935020        363,41 (alv 0)

 Lumiketjupari,600-9                935024        173,34 (alv 0)

 Lumiketjupari,650-10             935025        396,18 (alv 0)

 

 

Lisätiedot ja tilaukset

 

varaosat@fi.toyota-industries.eu

 

Varaosamyynnin yhteystiedot

Lisätietoja
Yhteydenotto