Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Toyotan uutiskirjeet » Uutiskirje toukokuu 2011

Uutiskirje toukokuu 2011 

Huoltoverkkomme laajeni ja uusi toimipisteemme avattiin

Toyota Material Handling on laajentanut huoltotoimintaansa kattamaan Pohjois-Suomen alueen pääpaikkanaan Oulu. Toimintamme käynnistyy kahden kenttämekaanikon voimin. Samalla toimipisteemme siirtyi uusiin tiloihin osoitteeseen Hakatie 10, 90440 Kempele.

 

Mallistomme uusiutui

Toyota Material Handlingin mallisto täydentyi uusilla tuoteperheillä. Uusiutuneen mallistomme löydät kokonaisuudessaan kotisivuiltamme.

 

Esittelyssä Toyota Way

Challenge eli haaste on mahdollisuus.  Kaikki toimintamme perustuu arvoillemme.
Lue lisää ja tutustu meidän arvoihimme.

 

Tapahtumat

Toyota GP- kiertue starttaa tänään Raumalta. Olemme mukana usealla paikkakunnalla. Käy katsomassa kiertueaikataulumme.

GP – kiertue huipentuu 9.9. pidettävään finaaliin Vantaalla. Tänä vuonna olemme mukana myös ensimmäistä kertaa järjestettävillä Logistiikka 2011 -messuilla Tampereella.

 

Kampanjat

Omistatko sinä Suomen vanhimman BT–haarukkavaunun? Lähetä meille kuva haarukkavaunustasi ja pieni tarina. Parhaat palkitaan.

Lue muista kampanjoistamme lisää ja katso miten sinä voisit lisätä tuottavuuttasi ja turvallisuuttasi kustannustehokkaasti.

 


 

Yhteistyökumppanimme Chef Wotkin’s
tarjoaa teille herkulliset reseptit. Katso muita
reseptejä kotisivuiltamme.

 

Hirvi-puolukkapihvit ja muhennetut juurekset

 

Pihvit:
800 g Chef Wotkin’s hirvi-sika jauhelihaa
200 g Aamiaispekonia
1-2 Kananmunaa
100 g Sipulia
2 dl Kermaa
4 rkl Korppujauhoja
1 tl Valkopippuria
2 tl Maustepippuria
2 rkl Suolaa
80 g Puolukoita
Voita tai öljyä pihvien pinnan ruskistamiseen.

 

1. Leikkaa pekoni mahdollisimman pieneksi.
2. Sekoita jauheliha, pienennetty pekoni, kerma, sipuli ja mausteet. Vaivaa tasaiseksi.
3. Lisää puolukat varovasti massaan.
4. Muotoile pihveiksi, lisää pannulle voi tai öljy ja ota väri pintaan.
5. Lämmitä uuni 220 asteiseksi ja paista pihvit kypsäksi. Paistoaika kiertoilmauunissa n. 8 min., tavallisessa uunissa n. 12 min.

Halutessasi voit tehdä massasta murekkeen, jolloin kypsennysaika uunissa on pitempi.

Juurekset:
200 g Porkkanaa
200 g Lanttua
200 g Palsternakkaa
200 g Juuriselleriä
200 g Naurista
200 g Sipulia
2 dl Kermaa
1 rkl Voita
2 rkl Tuoretta, hienoksi leikattua timjamia
Suolaa, pippuria

 

 1. Kuori juurekset ja pilko kuutioiksi (n. 1 cm x 1 cm) ja sipuli lohkoiksi
2. Keitä juurekset ”al dente” eli lähes kypsäksi.
3. Keitä kerma ja hienonnettu timjami kattilassa kasaan.
4. Freesaa pannulla voissa ensin sipulia hetken ja lisää muut juurekset.
5. Lisää kerma ja anna hautua muhennokseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisäksi voit paistaa perunoita muhennoksen seuraksi.

 


  

Andalucian choritzo-raakamakkaraa, uunilohkoperunat ja Coleslaw-salaattia

(4 annosta)

 

Raakamakkarat ovat tulossa koko ajan suosituimmiksi myös Suomessa. Chef Wotkin’sin valikoimiin kuuluu hyvin erilaisia raakamakkaroita. Niiden maustamisvaihtoehdot ovat lähes rajattomat. Raakamakkarat valmistetaan aina tuoreista ja korkealaatuisista raaka-aineista. Tässä reseptissä valmistettavassa Andalucian choritzossa on karkea, lihaisa makkaramassa. Maustamiseen on käytetty erilaisia pippureita, valkosipulia, fenkolia, kuminaa, inkivääriä ja persiljaa. Raakamakkaroita on muun muassa Chef Wotkin’sin myymälöissä. Niitä saa myös pakasteena.

 

Ainekset:
n. 600 g Andalucian choritzo raakamakkaraa
1 pkt Chef Wotkin’s Aamiaispekonia
4 kpl isoa rosamunda-perunaa

Valmistus:
Ota makkarat huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen kypsennystä.
Paloittele aamiaispekonit.

Paista raakamakkarat pannulla kypsiksi keskilämmöllä aamiaispekonin kera. Vältä liian kovaa paistolämpötilaa. Paistoaika riippuu makkaran paksuudesta, mutta se on 10-15 minuuttia.
Uunilohkoperunoihin soveltuu parhaiten jauhoinen Rosamunda, joka on erittäin maukas. Sitä voidaan käyttää hyvin myös kuorimatta.

1.Leikkaa pestyt, kuorimattomat perunat lohkoiksi ja paista ne kuumalla pannulla öljyssä niin, että perunat saavat kunnon värin pintaan.
2.Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Kypsennä lopuksi lohkoperunat uunissa 180 asteessa noin 35 minuuttia

 

Coleslaw-salaattiin:

300 g valkokaalia suikaloituna
pari porkkanaa raastettuna
puolikas punasipuli
1 dl ananasmurskaa
1 dl majoneesia
1 dl kermaviiliä
1 rkl valkoviinietikkaa
suolaa, sokeria, valkopippuria

Valmista Coleslaw-salaatti seuraavasti:
1. Suikaloi valkokaali ja punasipuli.
2. Mausta ne suolalla ja ripauksella sokeria sekä valkoviinietikalla. Sekoita ja painele mausteiden kera niin, että mausteet imeytyvät. Kaali ja sipuli alkavat marinoitua ja pehmetä.
3. Raasta porkkanat karkealla terällä ja sekoita ne kaali-sipuliseoksen kanssa keskenään.
4. Lisää ananasmurska mehuineen sekä majoneesi, kermaviili ja valkopippuri. Sekoita ja tarkista maku.

Anna salaatin tekeytyä muutamia tunteja jääkaapissa ennen tarjoilua. Salaatti säilyy hyvin jääkaapissa muutamia päiviä, joten sen voi tehdä etukäteen valmiiksi. Varaa 2-3 choritzoa ruokailijaa kohden ja lisukkeeksi esimerkiksi uunilohkoperunaa ja raikasta coleslaw-salaattia.

Annoksen kruunaa Chef Wotkin´sin sinappi, maun mukaan joko tavallisena tai tulisena.

 

 

Lisätietoja
Yhteydenotto