Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytönYksityisyyden suoja
Käytetyt trukit
Käytetty trukki

Käytetyt trukit 

Riskitön Ratkaisu – Takuulla hyvä trukki

 

Laatutakuumme takaa, että valitsemme kunnostettaviksi Riskitön ratkaisu – vaihtotrukeiksi vain niitä Toyota- ja BT-trukkeja, joiden kunnossapidosta olemme itse vastanneet aidoilla Toyota- ja BT-varaosilla koko niiden käyttöiän ajan.

Kunnostamamme käytetyt trukit käyvät läpi monipuolisen tarkastusohjelman. Tarkastuksen yhteydessä varmistamme, että huollot suoritetaan huolto-ohjelman mukaisesti sekä muut huoltoa vaativat toimenpiteet ovat suoritettu. Kunnostetut vaihtotrukit maalaamme myös tarpeen mukaan.

Myönnämme kunnostetuille käytetyille trukeille kolmen kuukauden ja/tai 250 tunnin takuun. Solmimalla kanssamme huoltosopimuksen vähintään 12 kuukaudeksi nostaa se takuun 12 kuukauteen ja/tai 700 tuntiin. Näin trukkisi kunnossapito ja turvallinen käyttö tulee jatkossakin säilymään osaavissa käsissä alkuperäisiä varaosia käyttäen ja näin tuoden sinulle mielenrauhaa.

Turvaa lisäpalvelupaketeilla

Jokaiselle Riskitön Ratkaisu -vaihtotrukille voit valita myös lisäpalveluita: 

• huoltosopimus, joka voidaan räätälöidä käyttötarpeesi mukaiseksi

• vuokrasopimus, kun et halua sitoa pääomaa trukkikalustoosi

• rahoitussopimus, kun et halua tehdä kertainvestointia

• Toyota –ostoturva, kun haluat varmistaa trukkivalintasi toimivuuden oikeassa käyttöympäristössä

Toyota-ostoturva

Toyota-ostoturva tarjoaa mahdollisuuden varmistua trukkivalinnan toimivuudesta oikeassa käyttöympäristössä. Palvelulla voit vuokrata valitsemasi koneen 1-3 kuukauden ajaksi. Varmistuttuasi valinnastasi hyvitämme sinulle osan maksamistasi vuokrista. Hyvitys on sitä suurempi, mitä nopeammin päätät lopullisesta hankinnasta.